Akhisar Ticaret Borsası-Altı Eylül İlkokulu

Vizyon: Biz A.T.B. Altı Eylül İlkokulu olarak ;bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: A.T.B. Altı Eylül İlkokulu olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Cumhuriyet Bayramı Futbol Turnuvası İlçe Dördüncülüğü, Jimnastik İl Birinciliği, Mendil Kapmaca İlçe dördüncülüğü, Zeynel Zade Halk Kütüphanesince Şubat, Mart ve Nisan aylarında en çok kitap okuyan öğrenciler okulumuzdan çıkmıştır.

Isınma: Kaloriferli-Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Jimnastik, Judo, Geleneksel Çocuk Oyunları, Basketbol,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi, Manisa Okuyor Projesi, Manisa Kanım Sana Feda Projesi, Şehrimi Tanıyorum Projesi, Akıllı Koridorlar Projesi

WEB - https://altieylulilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi 144 Sokak No 88 Akhisar / MANİSA

Öğretim Şekli :İkilidir. Öğleden sonra İlkokul öğretim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Akhisar İlçe Merkezi

Adres - İnönü Mahallesi 144 Sokak No 88 Akhisar / MANİSA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Akhisar İlçe Merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 45 km´dir.